VOPAK VITAAL

DE VRAAG 

Hoe krijgen wij onze Vopakkers blijvend gezonder (‘vitter’) en meer in beweging (onder de noemer Vopak Vitaal) met als tussendoel de wens om 400 Vopakkers aan de start van de NN Marathon Rotterdam te zien?

ONS ANTWOORD

Wij wisten het vrij snel. Niet met het vingertje gaan wijzen. Het heeft bij deze doelgroep geen zin om met quinoa-recepten te gaan strooien, mensen verplicht te laten sporten of te straffen voor ongezonde keuzes qua leefstijl. Wat wel? Wij kozen voor een content campagne met een behoorlijke Rotterdamse knipoog, met Martin van Waardenberg (in de rol van Leo uit de film De Marathon) als ‘sportief’ boegbeeld. Humor en de nodige zelfspot combineerden wij voor Vopak Vitaal met inhoudelijke informatie over voeding, bewegen, slaap, stress en motivatie.

HET RESULTAAT

400
VOPAKKERS
TRAINDEN VOOR
ÉÉN VAN
DE AFSTANDEN
VAN DE
MARATHON

DE VOPAKKERS ZIJN IN 6 MAANDEN TIJD AL EEN STUK GEZONDER EN ‘VITTER’ GEWORDEN

Gedrag verander je niet zomaar. Daar is een lange adem,relevante & aansprekende inhoud en ook fun voor nodig.Die elementen kwamen allemaal samen in onze contentcampagne: old skool posters rondom belangrijke thema’s,video’s, events, trainingen, workshops en fitheidsmetingenvolgden elkaar snel op en bereikten door de diversiteit vanmiddelen de doelgroep rechtstreeks en continu. Resultaat: de stroom aan content informeerde, motiveerde en enthousiasmeerde de Vopakker om gezonder te gaanleven en meer te bewegen.

Contact

Heb je een vraag, stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.