fbpx

EN ZE WERKTEN NOG LANG EN GELUKKIG

Met het thema ‘En ze werkten nog lang en gelukkig’ legt Buro Rietveld de focus dit jaar op duurzame inzetbaarheid en vitaliteit op het werk. Wij merken dat ook onze opdrachtgevers zich meer en meer bezighouden met dit onderwerp, want een focus op werkgeluk loont. Voor jezelf én de organisatie.

Vitale, gemotiveerde en gelukkige medewerkers. We vinden het als werkgevers steeds belangrijker. Logisch ook, als je je bedenkt dat het productiviteit en verzuim direct beïnvloedt. Duurzame inzetbaarheid werd vorig jaar verkozen tot een van de irritantste kantoorwoorden. Maar welke organisatie is er tegenwoordig niet bezig met fitnessprogramma’s, ‘werkgeluk-CAO’s’ of experimenten met onbeperkt verlof en thuiswerken?’

Meld je aan voor het seminar en doe mee

DONDERDAG 13 JUNI

Bij Buro Rietveld leggen we dit jaar een extra focus op werkgeluk. Daarom organiseren wij een seminar, met als thema ‘En ze werkten nog lang en gelukkig..’ Speciaal voor HR-professionals, managers en andere geïnteresseerden uit ons netwerk.

We starten energiek met Energy Up, laten ons inspireren door ‘geluksprofessor’ Guy van Liemt (directeur EHERO) en energie-expert Martin Hersman van Lifeguard. In diverse break-out sessies gaan we dieper in op de interessantste cases van onder andere AON en FrieslandCampina. En natuurlijk is er voldoende ruimte om ideeën en ervaringen uit te wisselen.

 

PROGRAMMA

11.30 – 12.00 Inloop
12.00 – 12.40 Energy Up!
12.40 – 13.10  Lunch

13.10 – 13.40 Guy van Liemt (EHERO)
“Introductie tot geluk: wat maakt – en houdt – mensen gelukkig?

14.00 – 14.45 Ronde 1 Break-out sessies
15.00 – 15.45 Ronde 2 Break-out sessies

16.00 – 16.30 Martin Hersman (Lifeguard)
”Energie management”

16.30 – 17.00 Diantha Spekman (Buro Rietveld)
“De kracht van communicatie”

17.00 Borrel en afsluiting

 

U bent deze dag vanaf 11.30 uur van harte welkom op De Rozenhof aan de Nesserdijk 368 in Rotterdam.

Aanmelden kan tot uiterlijk 20 mei 2019.
Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar

header-3-t
20140521-opening-00511-t
mail_uitnodiging_event_portretten_v1
lg_inspirators-nieuw

Wij laten regelmatig inspirerende en motiverende mensen aan het woord over werkgeluk.

Van Oord’s 150 Years of Mastering the Elements

Het vraagstuk Je kent Van Oord waarschijnlijk van grootse baggerprojecten, het aanleggen van Palm Island in Dubai en windmolenparken middenin de oceaan. Maar bij Buro Rietveld kennen we ze vooral als onze buren hier op de dijk. En toen het familiebedrijf in 2018 150 jaar bestond, moest dat natuurlijk gevierd worden. Van Oord bracht voor […]

Meer weten?

Benieuwd hoe je ook kunt inzetten op minder ziekteverzuim, een gezonde werk-privé balans en tevreden, hardwerkende medewerkers? En hoe Buro Rietveld daarbij kan helpen? Wij nodigen je graag uit op onze mooie boerderij om je te inspireren. Stuur gerust een mail naar Werkgeluk@buro-rietveld.nl.